VELKOMMEN TIL GJERN IDRÆTSFORENING

GENERELT FOR GJERN IF

Gjern IF – har du lyst til at lave noget meningsfyldt?

Vores lille idrætsforening kører stabilt derud af og giver en masse mennesker sved på panden og sjove oplevelser, når vi hen over ugen afvikler diverse idrætsgrene og arrangementer. Men idrætsforeningen drives ikke kun af vores fantastiske trænere samt alle de energiske deltagere store som små, der trodser regn og vind for at mødes med ligeværdige og dyrke motion.

Bag trænere og udøvere sidder der en bestyrelse, der 11 gange om året mødes for at vurdere, hvordan vi bedst muligt holder så mange som muligt glade og i god form, samtidig med at vi sørger for at klubben kan bestå økonomisk.

Bestyrelsen kommer i februar 2019 til at mangle nye kræfter og selvom vi ved, at nærmest alle har en travl hverdag, hvor ingen keder sig, kunne det alligevel være at der sad nogen, der kunne frigøre noget tid og energi til at deltage i bestyrelsens arbejde.

Bestyrelsen består at 7 medlemmer: En formand , en næstformand, en sekretær, en kasser og 3 menig medlemmer. Man får typisk nogle ansvarsområder, som man efter bedste evne passer. Det kan være at man får en eller flere sportsgrene, hvor man hjælper trænerne med indhentning af information, forespørgsler, vurdering af indkøb osv. Jeg sidder selv som sekretær og jeg vil vurdere, at jeg ud over de 11 møder fra 19.30-22.30 ca bruger 2-4 timer om måneden på at lave bestyrelsesarbejde.

Kunne du tænke dig at deltage i bestyrelsen eller høre mere kan du henvende dig på 61267588 eller selkjaerbach@gmail.com.

Signe Elkjær Bach, GIF sekretær

GJERN IF TAKKER FOR EN GOD LATE NIGHT IGEN I ÅR, OG GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN TIL FORÅRET.

PRØVETIMER:
Det er muligt at få en gratis prøvetime i Gjern IF. Det gælder kun startdatoen for den ønskede time, og hvis dette ikke er muligt, skal det aftales individuelt med træneren. Læs meget mere under tilmelding i menuen.

SANKT HANS BYFESTEN I GJERN

HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu den 15. juni 2019, hvor årest Sankt Hans fest afholdes.
Følg løbende med på www.festigjern.dk

MOTION & MBT

FÆLLES LØBETRÆNING
Onsdage kl. 17.00 og søndage kl. 10.00. Begge fra Klubhuset (find kort nedest på siden)
Hold dig også altid opdateret på Gjern Motions facebookside

JUNIOR MOUNTAIN BIKE
IF starter op onsdag d. 2/5. Der køres hver onsdag fra kl. 17:30 til 19:00. Mathilde Olsson og Thomas Hyldgaard Hansen er trænere. Børn under 9 år skal have en voksen med. Vi kører fra Stationspladsen i Gjern. Husk venligst tilmelding HER.

FODBOLD

INDENDØRS FODBOLD ER STARTET. MELD DIG TIL HER.

GYMNASTIK

Gymnastik vender tilbage i efteråret og det er nu muligt at melde til under gymnastik!

NYHED: GJERN IF PÅ MIN LANDSBY
Har du ikke allerede downloaded Min Landsby appen, så skynd dig at gøre det. Her kan du følge med i alle de aktiviteter der sker i Gjern og omegn. Det er dog stadig nyt i byen, så alt er ikke på endnu.
Du kan læse og lære mere om, hvordan det fungere HER

Har du selv en nyhed, begivenhed eller lignende, som du synes skal med, så skriv endelig til webmaster@gjern-if.dk, så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Download til Android - HER
Download til IOS - HER

LÆS NYESTE NUMMER AF STAFETTEN HER:

Stafetten - Foreningsbladet i Gjern

HER FINDER DU KLUBHUSET

Kontakt til webmaster: Har du spørgsmål, billeder, info om kommende aktiviteter eller blot ris/ros til hjemmesiden, så kontakt webmaster Marie Bay på webmaster@gjern-if.dkSå skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Gem GemGemGemGem GemGem GemGem GemGem GemGem